Politie houdt verdachte (21) aan voor vermissing 14-jarige meisje

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De politie heeft vrijdagmiddag een 21- jarige Rotterdammer gearresteerd op verdenking van onttrekking aan het ouderlijk gezag. De Rotterdammer zou een 14-jarig vermist meisje onderdak hebben aangeboden. Maandagmiddag 13 mei meldde familie van het meisje dat zij vermist werd. De politie ging direct met een team aan de slag. Naast het uitgebreide opsporingsonderzoek werden burgernetberichten verstuurd en actief (social) media benaderd met het verzoek om uit te kijken naar de 14-jarige Rotterdamse en tips door te geven.

- Advertisement -

De zorgen om het welzijn van de minderjarige namen toe. Zo was ze nog nooit eerder weggelopen, stond haar telefoon uit en er was, voor zover bekend, ook geen ruzie aan vooraf gegaan. Alle politiemensen keken naar haar uit en er is gevraagd of ook taxichauffeurs en medewerkers van het openbaar vervoer wilden uitkijken naar haar. In de omgeving waar ze voor het laatst was gezien, stonden stoepborden met haar foto en er zouden flyersacties gaan plaatsvinden.

Terwijl een familierechercheur vrijdagochtend bij de tante, tevens voogd van het meisje, op bezoek was, kwam het 14-jarige meisje weer thuis. Ze is meegenomen naar het politiebureau en rechercheurs zijn op dit moment met haar in gesprek. Hierbij willen we achterhalen waarom ze is weggelopen en wat zich in de afgelopen dagen exact heeft afgespeeld.

De politie wil graag iedereen bedanken die heeft gezocht naar het meisje en actief via (social) media aandacht aan de vermissing heeft besteed.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...