Wegverzakking zorgt voor waterballet Dirk de Derdelaan Vlaardingen

vrijdag 17 mei 2013 16:46


Vlaardingen
 – Een vrachtwagen heeft vrijdag aan het einde van de ochtend gezorgd voor een waterballet. De vrachtwagen zakte door de weg op de hoek van de Dirk de Derdelaan met de Zeemanstraat in Vlaardingen West. Een fontein uit het wegdek was het gevolg.

Zowel de Zeemanstraat en de Dirk de Derdelaan stonden een korte tijd gedeeltelijk onder water. Waterbedrijf Evides was snel ter plaatse om de kapotte leiding te repareren. Ook de brandweer kwam ter plaatse maar konden weinig doen.

Foto’s en verslag : 112Waterweg.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wegverzakking zorgt voor waterballet Dirk de Derdelaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen
 – Een vrachtwagen heeft vrijdag aan het einde van de ochtend gezorgd voor een waterballet. De vrachtwagen zakte door de weg op de hoek van de Dirk de Derdelaan met de Zeemanstraat in Vlaardingen West. Een fontein uit het wegdek was het gevolg.

Zowel de Zeemanstraat en de Dirk de Derdelaan stonden een korte tijd gedeeltelijk onder water. Waterbedrijf Evides was snel ter plaatse om de kapotte leiding te repareren. Ook de brandweer kwam ter plaatse maar konden weinig doen.

Foto’s en verslag : 112Waterweg.nl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!