Auto op ze kop in de sloot en vliegt in brand Bredeweg Moerkapelle

zaterdag 18 mei 2013 13:59


Moerkapelle –
 Een personenauto is op zijn kop in de sloot beland nadat deze een biggerug heeft geramd op de Bredeweg. Omdat niet bekend was of er nog iemand in het voertuig zou zitten werd de hulp van de traumahelikopter ingeroepen. Ter plaatse bleek de bestuurder al uit het voertuig te zijn. In zijn vlucht had deze ook nog een ander voertuig geramd.

De onfortuinlijke bestuurster is met lichte verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald. De auto is vermoedelijke totallos omdat er ook een kleine brandje heeft gewoed.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto op ze kop in de sloot en vliegt in brand Bredeweg Moerkapelle
Schrijver:

 

 


Moerkapelle –
 Een personenauto is op zijn kop in de sloot beland nadat deze een biggerug heeft geramd op de Bredeweg. Omdat niet bekend was of er nog iemand in het voertuig zou zitten werd de hulp van de traumahelikopter ingeroepen. Ter plaatse bleek de bestuurder al uit het voertuig te zijn. In zijn vlucht had deze ook nog een ander voertuig geramd.

De onfortuinlijke bestuurster is met lichte verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald. De auto is vermoedelijke totallos omdat er ook een kleine brandje heeft gewoed.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!