Veel schade na kop-staart aanrijding Schiedamsedijk Rotterdam

zaterdag 18 mei 2013 14:03


Rotterdam
– Zaterdagmiddag heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden om de Schiedamsedijk terhoogte van de GGD. Door een onbekende reden klapte de BMW op een stilstaand voertuig voor de oversteekplaats. Door de klap raakte het voertuig voor het middelste voertuig ook beschadigd. Een ambulance heeft één slachtoffer behandeld aan een hoofdwond.

De twee voorste voertuigen hebben op eigen kracht hun weg vervolgd. De BMW is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie is terplaatse geweest en heeft geholpen met schadeformulieren invullen.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na kop-staart aanrijding Schiedamsedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam
– Zaterdagmiddag heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden om de Schiedamsedijk terhoogte van de GGD. Door een onbekende reden klapte de BMW op een stilstaand voertuig voor de oversteekplaats. Door de klap raakte het voertuig voor het middelste voertuig ook beschadigd. Een ambulance heeft één slachtoffer behandeld aan een hoofdwond.

De twee voorste voertuigen hebben op eigen kracht hun weg vervolgd. De BMW is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie is terplaatse geweest en heeft geholpen met schadeformulieren invullen.

Foto’s : Remco Holst

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!