A12 urenlang vertraagd door ongeval Reeuwijk

Date:

Deel bericht:


Reeuwijk –
In de nacht van zaterdag naar zondag rond 01:00 werden politie en ambulance met spoed naar de A12 richting Utrecht gestuurd voor een ongeval. Net voor tankstation ‘De Andel’ waren een personenauto en een taxi met elkaar in botsing gekomen. Door onbekende oorzaak waren de twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen waardoor de personenauto in de slip raakte, een harde klap tegen de vangrail maakte en vervolgens een stuk verderop op de snelweg tot stilstand gekomen. Uiteindelijk kwamen drie ambulances ter plaatse.

- Advertisement -

De bestuurster van de personenauto is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Tijdens het ongeval was slechts alleen de linker rijstrook open waar ook zacht gereden moest worden i.v.m. auto onderdelen op de rijstrook. Nadat de VOA was begonnen met het onderzoek werd ook de linkerrijstrook afgesloten en werd het verkeer via het tankstation geleid. Een berger heeft de twee voertuigen afgesleept. Rijkswaterstaat heeft direct een noodreparatie aan de vangrail uitgevoerd.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd