Kortsluiting veroorzaakt brand in woning Merwedepad Rozenburg

zondag 19 mei 2013 14:16


Rozenburg – 
In een woning op het Merwedepad heeft veel schade opgelopen nadat er zondagmiddag brand uitbrak op de benedenverdieping. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur al overgeslagen naar de bovenverdieping. Na enige tijd blussen kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven.

Omdat de bewoners van het huis op vakantie zijn in het buitenland zal de politie telefonisch contact gaan zoeken. Een naastgelegen woning heeft ook rook en waterschade opgelopen door de brand. Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kortsluiting veroorzaakt brand in woning Merwedepad Rozenburg
Schrijver:

 

 


Rozenburg – 
In een woning op het Merwedepad heeft veel schade opgelopen nadat er zondagmiddag brand uitbrak op de benedenverdieping. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur al overgeslagen naar de bovenverdieping. Na enige tijd blussen kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven.

Omdat de bewoners van het huis op vakantie zijn in het buitenland zal de politie telefonisch contact gaan zoeken. Een naastgelegen woning heeft ook rook en waterschade opgelopen door de brand. Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!