Omstanders redden beschonken fietser uit water Jaap de Raatpad Schiedam

Date:

Deel bericht:


Schiedam – 
Passanten hebben zondagmiddag een man uit het water gevist nadat deze met zijn fiets het slootje langs het fietspad op het Jaap de Raatpad in was gereden. Omstanders die daar liepen schoten de man te hulp en belden direct het alarmnummer. Gelukkig schoten de omstanders de man te hulp, deze kon namelijk niet zwemmen.

- Advertisement -

De man was onder invloed van alcohol, dit is ook de reden geweest waarom hij het slootje zou zijn in gefietst. Ter controle is de man overgebracht naar het ziekenhuis. Naast een nat pak en een vieze fiets heeft de man verder geen letsel opgelopen, de man heeft in het ziekenhuis de tijd gekregen om te ontnuchteren.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd