maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Persoon gewond na aanrijding tussen auto’s en motor Schenkelweg Spijkenisse

- advertentie -


Spijkenisse – 
Een persoon is zondagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding aan de Schenkelweg. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de Veerweg, bij de aanrijding waren een motor en twee personenauto’s betrokken. Vermoedelijk is de aanrijding ontstaan nadat het voorliggende voertuig stopte voor het verkeerslicht en de achterliggende voertuigen op de voorligger klapte.

 

Bij het ongeval raakte een persoon gewond, deze is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een auto en de betrokken motor moesten door een berger worden afgesleept. De politie zal onderzoek verrichten naar de exacte toedracht van het ongeval, wel is bekend dat er op de Schenkelweg vaker aanrijdingen plaatsvinden. 

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -