Wilde achtervolging vanuit Barendrecht eindigd in Capelle a/d IJssel

zondag 19 mei 2013 17:49
politieheli-wen.jpg


Capelle aan den IJssel –
Vier mannen zijn er zondagavond er vandoor gegaan nadat ze in een woning in Barendrecht hadden ingebroken. De auto hadden ze van de bewoners gestolen bij de inbraak. Echter kwam de politie ze al snel op het spoor waarna een wilde achtervolging ontstond die vanuit Barendrecht naar Capelle aan den IJssel ging.

Op de Alkenlaan kozen de inbrekers het hazenpad en sprongen uit de auto. Drie van hen zijn door de politie aangehouden. Tijdens de rit werden er in de woonwijk ook spullen uit het voertuig gegooid. Deze zijn door de politie veiliggesteld. Naar een vierde verdachte werd nog gezocht maar kon niet meer worden aangetroffen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wilde achtervolging vanuit Barendrecht eindigd in Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

politieheli-wen.jpg 


Capelle aan den IJssel –
Vier mannen zijn er zondagavond er vandoor gegaan nadat ze in een woning in Barendrecht hadden ingebroken. De auto hadden ze van de bewoners gestolen bij de inbraak. Echter kwam de politie ze al snel op het spoor waarna een wilde achtervolging ontstond die vanuit Barendrecht naar Capelle aan den IJssel ging.

Op de Alkenlaan kozen de inbrekers het hazenpad en sprongen uit de auto. Drie van hen zijn door de politie aangehouden. Tijdens de rit werden er in de woonwijk ook spullen uit het voertuig gegooid. Deze zijn door de politie veiliggesteld. Naar een vierde verdachte werd nog gezocht maar kon niet meer worden aangetroffen.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!