Auto in brand gestoken Ouverturelaan Spijkenisse

maandag 20 mei 2013 21:40


Spijkenisse –
De brandweer moest maandagavond uitrukken voor een autobrand aan de Ouverturelaan in Spijkenisse. Een aldaar geparkeerd voertuig had vlam gevat aan de achterzijde bij de benzinedop. De vlammen waren zo intens dat een naastgelegen auto schade op liep. De brandweer die snel ter plaatse was kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde in het hele voertuig.

Gezien de plek waar de brand is begonnen gaat men uit van brandstichting. Hulpdiensten vermoeden dat het dezelfde daders is die de laatste dagen al eerder brandjes stichtingen in de gemeente. Heeft u iets gehoord van of informatie over de brand neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Misdaad Anoniem 0800-7000

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand gestoken Ouverturelaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
De brandweer moest maandagavond uitrukken voor een autobrand aan de Ouverturelaan in Spijkenisse. Een aldaar geparkeerd voertuig had vlam gevat aan de achterzijde bij de benzinedop. De vlammen waren zo intens dat een naastgelegen auto schade op liep. De brandweer die snel ter plaatse was kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde in het hele voertuig.

Gezien de plek waar de brand is begonnen gaat men uit van brandstichting. Hulpdiensten vermoeden dat het dezelfde daders is die de laatste dagen al eerder brandjes stichtingen in de gemeente. Heeft u iets gehoord van of informatie over de brand neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Misdaad Anoniem 0800-7000

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!