Automobilist knalt op lantaarnpaal Van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel

maandag 20 mei 2013 21:39


Capelle aan den IJssel – 
Een automobilist heeft maandagavond laat veel schade aangericht door een éénzijdig ongeval. De bestuurder kwam door een nog onbekende oorzaak in een slip en reed vol op een lantaarnpaal op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. De politie was snel ter plaatse en sloot de weg in beide richtingen af doordat deze bezaaid lag met brokstukken.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken. De verwondingen bleken licht van aard te zijn. Het is niet bekend of er nog meer mensen in het voertuig zaten. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist knalt op lantaarnpaal Van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Een automobilist heeft maandagavond laat veel schade aangericht door een éénzijdig ongeval. De bestuurder kwam door een nog onbekende oorzaak in een slip en reed vol op een lantaarnpaal op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. De politie was snel ter plaatse en sloot de weg in beide richtingen af doordat deze bezaaid lag met brokstukken.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken. De verwondingen bleken licht van aard te zijn. Het is niet bekend of er nog meer mensen in het voertuig zaten. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!