Finish Roparun 2013, wat een prestatie! (video)

maandag 20 mei 2013 19:25


Parijs -> Rotterdam –
Maandag 20 mei, tweede pinksterdag, was Rotterdam centrum weer een groot feest. De deelnemende teams aan de Roparun 2013 kwamen over de finish op de Coolsingel. De estafetteloop, waarmee geld wordt ingezameld voor een goed doel, startte net als vorig jaar vanaf zowel Berlijn als Parijs. De afstand die de teams moesten afleggen was zo’n 570 kilometer.

Een enkel team haalde de finish lijn niet. Volgens de Roparun website is zo’n 2 miljoen euro opgehaald door de deelnemende teams. Ook werd een bedrag gestort op de rekening van de Roparun zelf. Ondanks het slechte weer was de sfeer op de Coolsingel zeer goed, door verschillende muziek optredens

Foto’s : Tolhuisen Fotografie & Wendy van Viegen

{source}
<iframe width=”640″ height=”480″ frameborder=”0″ marginwidth=”0″ marginheight=”0″ src=”http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?playzideo=6c596d576d6c3170″>&lt;a href=”http://www.zideo.nl/playzideo/6c596d576d6c3170″&gt;Video compilatie Roparun 2013&lt;/a&gt;&lt;a href=”http://www.zideo.nl/”&gt;zideo.nl&lt;/a&gt;</iframe>
{/source}

Foto’s kunnen aangevraagd worden doormiddel van het contactformulier, staat uw foto er niet tussen dan kunt u kijken op www.tolhuisenfotografie.nl

{gallery}nieuwsberichten/Rotterdam/2013/05-Mei/20-05-13-roparun/dylan/{/gallery}

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Finish Roparun 2013, wat een prestatie! (video)
Schrijver:

 

 


Parijs -> Rotterdam –
Maandag 20 mei, tweede pinksterdag, was Rotterdam centrum weer een groot feest. De deelnemende teams aan de Roparun 2013 kwamen over de finish op de Coolsingel. De estafetteloop, waarmee geld wordt ingezameld voor een goed doel, startte net als vorig jaar vanaf zowel Berlijn als Parijs. De afstand die de teams moesten afleggen was zo’n 570 kilometer.

Een enkel team haalde de finish lijn niet. Volgens de Roparun website is zo’n 2 miljoen euro opgehaald door de deelnemende teams. Ook werd een bedrag gestort op de rekening van de Roparun zelf. Ondanks het slechte weer was de sfeer op de Coolsingel zeer goed, door verschillende muziek optredens

Foto’s : Tolhuisen Fotografie & Wendy van Viegen

{source}
<iframe width=”640″ height=”480″ frameborder=”0″ marginwidth=”0″ marginheight=”0″ src=”http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?playzideo=6c596d576d6c3170″>&lt;a href=”http://www.zideo.nl/playzideo/6c596d576d6c3170″&gt;Video compilatie Roparun 2013&lt;/a&gt;&lt;a href=”http://www.zideo.nl/”&gt;zideo.nl&lt;/a&gt;</iframe>
{/source}

Foto’s kunnen aangevraagd worden doormiddel van het contactformulier, staat uw foto er niet tussen dan kunt u kijken op www.tolhuisenfotografie.nl

{gallery}nieuwsberichten/Rotterdam/2013/05-Mei/20-05-13-roparun/dylan/{/gallery}

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!