Man zwaargewond in ziekenhuis na mogelijke steekpartij Vondelsingel Spijkenisse

dinsdag 21 mei 2013 21:42


Spijkenisse –
Een man is dinsdagavond zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht nadat hij mogelijk is neergestoken aan de Vondelsingel in Spijkenisse. De politie kreeg rond negen uur de melding van een ruzie op straat maar trof niets aan. Even later bleek uit onderzoek dat een nog onbekend persoon met zware verwondingen is opgenomen in het ziekenhuis en direct geopereerd moest worden.

Getuigen zouden hebben verklaard dat bij de ruzie een donkere man met een grijs gestreept vest aanwezig was. Hij zou in het gezelschap geweest zijn van een vrouw met rood haar. Het duo is daarna gevlucht in een zwarte Volkswagen Polo. De politie zou graag in contact komen met deze twee personen.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond in ziekenhuis na mogelijke steekpartij Vondelsingel Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Een man is dinsdagavond zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht nadat hij mogelijk is neergestoken aan de Vondelsingel in Spijkenisse. De politie kreeg rond negen uur de melding van een ruzie op straat maar trof niets aan. Even later bleek uit onderzoek dat een nog onbekend persoon met zware verwondingen is opgenomen in het ziekenhuis en direct geopereerd moest worden.

Getuigen zouden hebben verklaard dat bij de ruzie een donkere man met een grijs gestreept vest aanwezig was. Hij zou in het gezelschap geweest zijn van een vrouw met rood haar. Het duo is daarna gevlucht in een zwarte Volkswagen Polo. De politie zou graag in contact komen met deze twee personen.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!