Oudere man raakt gewond na aanrijding met fiets Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel

dinsdag 21 mei 2013 09:24


Krimpen aan den IJssel – 
Een fietser is dinsdagochtend rond 10 uur gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Nachtegaalstraat. Het ongeval gebeurde op de rotonde bij de Burgemeester Aalbeslaan. Omdat de oudere man pijnklachten had is een ambulance ter plaatse gestuurd.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis om hem daar verder te behandelen. De bestuurder van het voertuig wat de man had aangereden is meegenomen naar het politiebureau om het ongeval af te handelen, ook is er een onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

De politie heeft ter plaatse het verkeer geregeld zodat er geen file zou ontstaan.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Oudere man raakt gewond na aanrijding met fiets Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
Een fietser is dinsdagochtend rond 10 uur gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Nachtegaalstraat. Het ongeval gebeurde op de rotonde bij de Burgemeester Aalbeslaan. Omdat de oudere man pijnklachten had is een ambulance ter plaatse gestuurd.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis om hem daar verder te behandelen. De bestuurder van het voertuig wat de man had aangereden is meegenomen naar het politiebureau om het ongeval af te handelen, ook is er een onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

De politie heeft ter plaatse het verkeer geregeld zodat er geen file zou ontstaan.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!