Persoon in been geraakt tijdens schietpartij Jacob Catsstraat Rotterdam (video)

dinsdag 21 mei 2013 18:29


Rotterdam – 
Dinsdagavond is een persoon gewond geraakt aan zijn been nadat hij op de Jacob Catsstraat voor een kapperszaak beschoten zou zijn. Vlak na de schietpartij is het slachtoffer naar het ziekenhuis gegaan, daar is vervolgens een melding gemaakt bij de politie die direct in de omgeving opzoek gingen naar de daders.

Agenten die ter plaatse waren gekomen hebben direct een plaats delict gevormd en hebben extra eenheden opgeroepen om te assisteren bij het onderzoek. De Wiekstraat is afgesloten geweest ten tijde van het onderzoek. Diverse sporen zijn aangetroffen en veiliggesteld door de Forensische Opsporing. Het is nog niet bekend wie de schoten heeft gelost. Een persoon is aangehouden die meerdere malen was weggestuurd maar telkens onder het lint doorkwam.

Foto’s : Joëy Heijstek  Video : Wendy van Viegen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon in been geraakt tijdens schietpartij Jacob Catsstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Dinsdagavond is een persoon gewond geraakt aan zijn been nadat hij op de Jacob Catsstraat voor een kapperszaak beschoten zou zijn. Vlak na de schietpartij is het slachtoffer naar het ziekenhuis gegaan, daar is vervolgens een melding gemaakt bij de politie die direct in de omgeving opzoek gingen naar de daders.

Agenten die ter plaatse waren gekomen hebben direct een plaats delict gevormd en hebben extra eenheden opgeroepen om te assisteren bij het onderzoek. De Wiekstraat is afgesloten geweest ten tijde van het onderzoek. Diverse sporen zijn aangetroffen en veiliggesteld door de Forensische Opsporing. Het is nog niet bekend wie de schoten heeft gelost. Een persoon is aangehouden die meerdere malen was weggestuurd maar telkens onder het lint doorkwam.

Foto’s : Joëy Heijstek  Video : Wendy van Viegen

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!