Politie arresteert vier personen na overval juwelier Lekkenburg Gouda

dinsdag 21 mei 2013 10:42


Gouda – 
Dinsdagochtend werd de eigenaar van juwelier Oosterwijk flink opgeschrikt nadat vier gewapende mannen zijn winkel in winkelcentrum Bloemendaal aan de Lekkenburg binnenvielen. De eigenaar werd direct bedreigd en een vitrine werd kapot geslagen. Na hun daad gingen de vier overvallers er met nog onbekende buit vandoor.

Dankzij snel en goed optreden van de politie werd de auto van de verdachten op de Goudse Poort in Gouda tot stoppen gebracht. Met getrokken pistolen werden zij een voor een uit de auto gehaald. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau. Ook was een politiehond ingezet ter ondersteuning. De recherche onderzoekt de zaak nog.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie arresteert vier personen na overval juwelier Lekkenburg Gouda
Schrijver:

 

 


Gouda – 
Dinsdagochtend werd de eigenaar van juwelier Oosterwijk flink opgeschrikt nadat vier gewapende mannen zijn winkel in winkelcentrum Bloemendaal aan de Lekkenburg binnenvielen. De eigenaar werd direct bedreigd en een vitrine werd kapot geslagen. Na hun daad gingen de vier overvallers er met nog onbekende buit vandoor.

Dankzij snel en goed optreden van de politie werd de auto van de verdachten op de Goudse Poort in Gouda tot stoppen gebracht. Met getrokken pistolen werden zij een voor een uit de auto gehaald. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau. Ook was een politiehond ingezet ter ondersteuning. De recherche onderzoekt de zaak nog.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!