woensdag, januari 20, 2021

Vreemde lucht in pizzeria houdt hulpdiensten lange tijd bezig Peppelweg Rotterdam (video)


Rotterdam – 
Een vreemde lucht heeft de hulpdiensten dinsdagmiddag voor een lange tijd bezig gehouden in pizzeria Domino’s. In de eerste instantie rukten zij uit voor een gaslucht, omdat dit niet was wat de brandweer waarnam werd een adviseur gevaarlijke stoffen ter plaatse gestuurd.

Omdat een van de medewerkers zich niet goed voelde is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen om hem na te kijken, hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De eigenaar van de winkel is ingelicht en op de hoogte gesteld van wat zich afspeelde in zijn winkel. 

Na diverse metingen door de adviseur van de DCMR bleek de oorzaak van de vreemde lucht te liggen bij een blik verf die in de winkel stond. De brandweer heeft het blik verf naar buiten gehaald waarna er nogmaals metingen verricht zijn, hieruit kon verder niks blijken. Na het onderzoek konden alle hulpdiensten weer inrukken. Het is niet bekend of de pizzeria vandaag open zal blijven.

Foto’s : Joëy Heijstek    Video : Wendy van Viegen

http://www.youtube.com/watch?v=Tq4LkDtUaOc

 

 

Related Articles

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg