Brand in woning Lieftinckplein Schiedam

woensdag 22 mei 2013 17:16


Schiedam –
Woensdagmiddag heeft er brand gewoed in een woning aan het Lieftinckplein in Schiedam. De brandweer van Schiedam en Rotterdam werden even voor vier uur gealarmeerd voor een gebouwbrand. De brandweer was snel ter plaatse. De brandweer moest de deur forceren om binnen te komen.

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De hoogwerker werd opgesteld voor controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Team brandonderzoek zal een onderzoek instellen.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in woning Lieftinckplein Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam –
Woensdagmiddag heeft er brand gewoed in een woning aan het Lieftinckplein in Schiedam. De brandweer van Schiedam en Rotterdam werden even voor vier uur gealarmeerd voor een gebouwbrand. De brandweer was snel ter plaatse. De brandweer moest de deur forceren om binnen te komen.

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De hoogwerker werd opgesteld voor controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Team brandonderzoek zal een onderzoek instellen.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!