Forse brand in woning Dorpsweg Rotterdam

woensdag 22 mei 2013 17:25


Rotterdam – 
Een felle brand met veel rookontwikkeling heeft woensdagmiddag gewoed in een woning boven een horecagelegenheid in Rotterdam-Carnisse aan de Dorpsweg. Direct bij aankomst schaalden de hulpdiensten direct op naar zeer grote brand omdat de brand zich uitbreidde naar de linker zolder. Door de opschaling kwam er direct veel materiaal ter plaatse om eventuele overslag te voorkomen.

De brandweer heeft een aantal deuren moeten openbreken om te kijken of er niemand meer aanwezig was in de panden en de bluswerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Één persoon is door de ambulancedienst nagekeken doordat deze rook had ingeademd. Een klein uurtje later had de brandweer de brand onder controle. Het nablussen heeft nog wel enige tijd geduurd.

Foto’s : Kevin Schenk & Roy Vermelis

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Forse brand in woning Dorpsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een felle brand met veel rookontwikkeling heeft woensdagmiddag gewoed in een woning boven een horecagelegenheid in Rotterdam-Carnisse aan de Dorpsweg. Direct bij aankomst schaalden de hulpdiensten direct op naar zeer grote brand omdat de brand zich uitbreidde naar de linker zolder. Door de opschaling kwam er direct veel materiaal ter plaatse om eventuele overslag te voorkomen.

De brandweer heeft een aantal deuren moeten openbreken om te kijken of er niemand meer aanwezig was in de panden en de bluswerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Één persoon is door de ambulancedienst nagekeken doordat deze rook had ingeademd. Een klein uurtje later had de brandweer de brand onder controle. Het nablussen heeft nog wel enige tijd geduurd.

Foto’s : Kevin Schenk & Roy Vermelis

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!