Vrouw overleden na ongeval op de Joke Smitlaan in Spijkenisse

woensdag 22 mei 2013 17:03


Spijkenisse – 
Een 76-jarige vrouw is woensdagochtend om het leven gekomen door een éénzijdig ongeval op de Joke Smitlaan in Maaswijk. Het slachtoffer werd vermoedelijk onwel en botste tegen een verkeersbord. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse en begonnen met de reanimatie van het slachtoffer.

Eenmaal in de ambulance is het slachtoffer overleden. De politie heeft haar voertuig veiliggesteld en familieleden in kennis gesteld.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw overleden na ongeval op de Joke Smitlaan in Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Een 76-jarige vrouw is woensdagochtend om het leven gekomen door een éénzijdig ongeval op de Joke Smitlaan in Maaswijk. Het slachtoffer werd vermoedelijk onwel en botste tegen een verkeersbord. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse en begonnen met de reanimatie van het slachtoffer.

Eenmaal in de ambulance is het slachtoffer overleden. De politie heeft haar voertuig veiliggesteld en familieleden in kennis gesteld.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!