Hagenaar gepakt met 1500 wietplanten bij Hendrik-Ido-Ambacht

woensdag 22 mei 2013 13:31
pol-motor-wilbert-01-12.jpg


Hendrik-Ido-Ambacht –
Politieagenten hebben dinsdagavond 21 mei bij een controle 14 dozen met totaal bijna 1500 wietplanten aangetroffen. De bestuurder van de bestelbus, een 25-jarige man uit Den Haag, is aangehouden. Agenten zagen de man parkeren bij een fastfoodketen langs de A16. Hij bleek nog 828 euro aan openstaande boetes te moeten betalen. Toen agenten de rijbewijs van de man controleerden, roken zij een zeer sterke wietlucht.

De man dacht weg te komen met de verklaring dat hij net een jointje had gerookt. Gezien de zeer sterke wietlucht, leek dit zeer onwaarschijnlijk waarop de laadruimte werd gecontroleerd. Hier troffen agenten 14 dozen met totaal bijna 1500 wietplanten aan, verschillende ventilatoren en andere benodigdheden voor de teelt alsook een busje pepperspray. De man is aangehouden en bij de fouillering werd volgens nog een tweede bus pepperspray aangetroffen. De auto en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hagenaar gepakt met 1500 wietplanten bij Hendrik-Ido-Ambacht
Schrijver:

 

pol-motor-wilbert-01-12.jpg 


Hendrik-Ido-Ambacht –
Politieagenten hebben dinsdagavond 21 mei bij een controle 14 dozen met totaal bijna 1500 wietplanten aangetroffen. De bestuurder van de bestelbus, een 25-jarige man uit Den Haag, is aangehouden. Agenten zagen de man parkeren bij een fastfoodketen langs de A16. Hij bleek nog 828 euro aan openstaande boetes te moeten betalen. Toen agenten de rijbewijs van de man controleerden, roken zij een zeer sterke wietlucht.

De man dacht weg te komen met de verklaring dat hij net een jointje had gerookt. Gezien de zeer sterke wietlucht, leek dit zeer onwaarschijnlijk waarop de laadruimte werd gecontroleerd. Hier troffen agenten 14 dozen met totaal bijna 1500 wietplanten aan, verschillende ventilatoren en andere benodigdheden voor de teelt alsook een busje pepperspray. De man is aangehouden en bij de fouillering werd volgens nog een tweede bus pepperspray aangetroffen. De auto en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!