Paniek om gezonken bootje IJsseldijk-Noord Ouderkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:


Ouderkerk aan den IJssel –
Aan het begin van de avond werden brandweer Gouda, Ouderkerk a/d IJssel en Bergambacht, ambulances en politie met vele wagens naar de IJsseldijk Noord in Ouderkerk aan den IJssel gestuurd voor een persoon te water. Een voorbijganger zag bij een steiger een half gezonken bootje in het water liggen waar mogelijk nog personen in zouden kunnen zitten.

- Advertisement -

Duikers hebben lange tijd in en om de boot naar eventuele slachtoffers gezocht maar deze werden niet gevonden. Volgens een aantal buurtbewoners lag deze boot er vanmiddag ook al. Nadat zeker was dat er niemand meer in of rond de boot was konden de hulpdiensten weer inpakken. Hoe de boot daar terecht is gekomen is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd