Meisje gewond na tussen fiets en scootmobiel Meidoornstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan den IJssel – 
Donderdagochtend is een twaalfjarig meisje licht gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een oudere man in een scootmobiel in de Meidoornstraat. Omstanders die het incident zagen gebeuren hebben zich over het meisje tot de hulpdiensten ter plaatse waren.

- Advertisement -

De verpleegkundige van een ter plaatse gekomen first responder heeft het meisje onderzocht en gerust gesteld. Ter controle is het meisje overgebracht naar het ziekenhuis nadat een ambulance ter plaatse gekomen was. In het ziekenhuis zijn ook de verzorgers van het meisje ingelicht.

 Foto’s :  Jeroen van Zomeren
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd