Ongeval tussen scooter en auto Olympiaweg Rotterdam

zaterdag 25 mei 2013 14:04


Rotterdam –
Zaterdagmiddag, iets na half vier, kwam een melding binnen van een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Olympiaweg. Ter hoogte van voetbalvereniging DHZ wilde een automobilist de inrit nemen, maar door alle geparkeerde auto’s had hij slecht zicht op het fietspad. Op dat moment kwam er net een scooter aanrijden die tegen de auto aan klapte.

De bestuurder van de scooter heeft door de klap gewrichtspijn aan beide benen, maar kon door ambulancepersoneel terplekke behandeld worden. De bijrijder was ongedeerd, net als de automobilist. Zowel de scooter als de auto hebben aanzienlijke schade.

Foto’s: Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval tussen scooter en auto Olympiaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Zaterdagmiddag, iets na half vier, kwam een melding binnen van een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Olympiaweg. Ter hoogte van voetbalvereniging DHZ wilde een automobilist de inrit nemen, maar door alle geparkeerde auto’s had hij slecht zicht op het fietspad. Op dat moment kwam er net een scooter aanrijden die tegen de auto aan klapte.

De bestuurder van de scooter heeft door de klap gewrichtspijn aan beide benen, maar kon door ambulancepersoneel terplekke behandeld worden. De bijrijder was ongedeerd, net als de automobilist. Zowel de scooter als de auto hebben aanzienlijke schade.

Foto’s: Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!