Hulpdiensten rukken uit voor twee dronken Ieren Willemsplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Twee dronken ieren hebben voor een hoop commotie gezorgd in de nacht van zaterdag op zondag door in het water achter het Intell Hotel aan het WIllemsplein te springen. De twee hadden dusdanig veel gedronken dat ze in de stromende regen dachten dat het zomer was en zochten verkoeling in het water. Echter dacht iemand dat ze erin waren gevallen en de hulpdiensten werden daarop gebeld.

- Advertisement -

Brandweer, Politie en Ambulance rukten uit voor het incident. Echter bleek er dus niets aan de hand waarop de twee heren uit het water zijn gehaald. De twee heren kregen een bekeuring van 180 euro per persoon voor de onnodige kosten van de inzet van de hulpdiensten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd