Auto te water en ferrari loopt schade op na ongeval Noordvliet Maassluis

donderdag 30 mei 2013 18:30


Maassluis – 
Bij een ongeval op de Noordvliet in Maassluis zijn woensdagavond een aantal auto’s beschadigd en een voertuig te water geraaktl. Onder de beschadigde auto’s bevond zich onder andere een luxe Ferarri. Tot dusver bekend zijn er geen gewonden gevallen bij het incident.

Een berger is ter plaatse gekomen om de verdewenen auto weer boven water te takelen. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een voertuig kwam de hoek omrijden en ramde de twee geparkeerde auto’s. Één van de voertuigen kwam daardoor in de sloot terecht. Een geparkeerder Ferrari bleef staan op de kade. Vermoedelijk heeft de bestuurder een inschattingsfout gemaakt. De politie onderzoekt het incident

Foto : Patrick Kamper-Hazewindus

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water en ferrari loopt schade op na ongeval Noordvliet Maassluis
Schrijver:

 

 


Maassluis – 
Bij een ongeval op de Noordvliet in Maassluis zijn woensdagavond een aantal auto’s beschadigd en een voertuig te water geraaktl. Onder de beschadigde auto’s bevond zich onder andere een luxe Ferarri. Tot dusver bekend zijn er geen gewonden gevallen bij het incident.

Een berger is ter plaatse gekomen om de verdewenen auto weer boven water te takelen. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een voertuig kwam de hoek omrijden en ramde de twee geparkeerde auto’s. Één van de voertuigen kwam daardoor in de sloot terecht. Een geparkeerder Ferrari bleef staan op de kade. Vermoedelijk heeft de bestuurder een inschattingsfout gemaakt. De politie onderzoekt het incident

Foto : Patrick Kamper-Hazewindus

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!