Motorrijder onderuit op het Marconiplein in Rotterdam-Delfshaven

donderdag 30 mei 2013 17:17


Rotterdam – 
De bestuurder van een motor is woensdagavond gewond geraakt nadat deze onderuit ging op het Marconiplein. Het slachtoffer moest behandeld worden door ambulancepersoneel om vervolgens naar het ziekenhuis te kunnen worden overgebracht. De politie had inmiddels de omgeving al afgesloten en liet het verkeer goed doorstromen.

Wat de verwondingen van de bestuurder zijn is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s : Mark Swager

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder onderuit op het Marconiplein in Rotterdam-Delfshaven
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De bestuurder van een motor is woensdagavond gewond geraakt nadat deze onderuit ging op het Marconiplein. Het slachtoffer moest behandeld worden door ambulancepersoneel om vervolgens naar het ziekenhuis te kunnen worden overgebracht. De politie had inmiddels de omgeving al afgesloten en liet het verkeer goed doorstromen.

Wat de verwondingen van de bestuurder zijn is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s : Mark Swager

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!