Schietpartij in flat Cornelia van Zantenplein Schiedam

Date:

Deel bericht:


Schiedam –
In een flat aan het Cornelia van Zantenplein in Schiedam Groenoord heeft donderdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. De politie rukte meteen met veel materiaal uit, en startte een klopjacht naar de gevluchte dader. Het gebied om het portiek waar de schietpartij plaatsvond werd groots afgezet door de politie. Bij de schietpartij zijn twee kogels afgevuurd.

- Advertisement -

Niemand werd geraakt door de kogels. Dit is niet het eerste schietincident in deze week. Vorig jaar kerst werd in de zelfde straat ook al geschoten. Volgens een buurtbewoner is er in de wijk elke dag wel wat. De politie is onderzoek gestart naar de toedracht van de schietpartij. De dader is voor zover bekend niet meer gevonden.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd