Felle brand naast portiek Prins Bernhardstraat Krimpen a/d IJssel (video)

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Tegen een portiekflat aan de Prins Bernhardstraat heeft vrijdagavond een grote hoop afval in brand gestaan. Omdat het niet bekend was of de brand in de portiek of buiten woedde schaalde de brandweer op naar het sein ‘middelbrand’. Eenmaal ter plaatse bleek een grote hoop met laminaat en andere voorwerpen te branden.

Na veel inspanning door de brandweer konden zij het vuur onder controle krijgen. Omdat de flat waar de brand woedde volgens omwoners leeg staat bleek er geen gevaar te zijn voor eventuele bewoners. Het is niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Mogelijk is er sprake geweest van brandstichting, hier zal een onderzoek naar verricht worden.

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd