Gaslek na vermoedelijke sabotage Prinses Margrietstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan den IJssel – 
Omstreeks half een komt er bij de meldkamer van de brandweer een melding binnen van een mogelijk gaslekkage aan de Prinses Irenestraat. Bij aankomst was het beveiligingsbedrijf die daar surveilleerde al ter plaatste alsmede een medewerker van Quawonen. Echter betrof het niet de Prinses Irenestraat maar de Prinses Margrietstraat. Daar was vermoedelijk de gasleiding gesaboteerd waardoor er gas kon ontsnappen.

- Advertisement -

Bij aankomst van de brandweer is er direct een onderzoek ingesteld en is de gastoevoer afgesloten in de woning. De politie, die met meerdere eenheden aanwezig was, heeft de afzetting voor hun rekening genomen. In samenwerking met het beveiligingsbedrijf dat ingehuurd is door Quawonen. Nadat de hulpdiensten Stedin hadden ingelicht is Joulz ter plaatse gekomen om de gasleiding af te sluiten. Nadat de klus voor Joulz geklaard was, is de afzetting opgeheven. De Molenvlietstraat was voor al het verkeer afgesloten tussen de Prins Bernhardstraat en de Noorderstraat.

Foto’s en verslag : Almar Lukas

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd