Gewonde na aanrijding met fiets Prins Constantijnweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Maandagmiddag is een fietser gewond geraakt nadat deze op de Prins Contantijnweg door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een auto. Omdat het niet bekend was of het slachtoffer ernstig letsel had opgelopen door de aanrijding kwam een ambulance met spoed ter plaatse.

- Advertisement -

Na behandeling van het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van de aanrijding. Beide vervoersmiddelen liepen door de aanrijding flinke schade op, het voertuig die de fietser aanreed is opgehaald door een berger.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd