Zwaargewonden na ongeval Vogelaarsweg Dordrecht

dinsdag 4 juni 2013 20:30


Dordrecht –
Twee personen zijn dinsdag zwaargewond geraakt na een ongeval. Vermoedelijk een longboarder en een fietser kwamen met elkaar in botsing nabij de wielrenvereninging DRC de Mol aan de Vogelaarsweg. Doordat één van de slachtoffers geen teken van leven meer gaf kwam het MMT ter plaatse die het ambulancepersoneel ondersteunde met de reanimatie.

Na reanimatie is het slachtoffer met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. Het clubparcours was gesloten toen het ongeval gebeurde, dus er waren geen clubactiviteiten aan de gang. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Johan van den Dool 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonden na ongeval Vogelaarsweg Dordrecht
Schrijver:

 

 


Dordrecht –
Twee personen zijn dinsdag zwaargewond geraakt na een ongeval. Vermoedelijk een longboarder en een fietser kwamen met elkaar in botsing nabij de wielrenvereninging DRC de Mol aan de Vogelaarsweg. Doordat één van de slachtoffers geen teken van leven meer gaf kwam het MMT ter plaatse die het ambulancepersoneel ondersteunde met de reanimatie.

Na reanimatie is het slachtoffer met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. Het clubparcours was gesloten toen het ongeval gebeurde, dus er waren geen clubactiviteiten aan de gang. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Johan van den Dool 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!