Verdachte voor brandstichtingen Spijkenisse heengezonden

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
De 20-jarige man uit Spijkenisse die dinsdagochtend werd aangehouden op verdenking van brandstichting in Spijkenisse, is heengezonden. Hij wordt niet langer gezien als verdachte. De politie zet het onderzoek voort. In de nacht van maandag op dinsdag brak er brand uit in een auto, een caravan, een bouwkeet en een leegstaand pand op de Marrewijklaan, Joost Sasboutstraat, Fredehofstraat en Planetenlaan. De brandweer had de branden snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -

Bij de eerste brand zag een getuige dat een man op een scooter wegreed. Bij de laatste brand werd door een getuige weer een man gezien op een scooter met opvallende kleding. Zijn signalement werd direct doorgegeven aan alle politie-eenheden op straat. Agenten zagen een man rijden die voldeed aan het signalement op de Centrumlaan in Spijkenisse. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit aanvullend onderzoek kwam niet naar voren dat de man inderdaad betrokken zou zijn geweest bij de branden. Daarom is de man woensdagavond heengezonden.

De politie zet het onderzoek naar de branden voort en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord van de branden in Spijkenisse? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met de politie, op nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Zie ook : Politie pakt verdachte (20) brandstichtingen Spijkenisse

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...