Verdachte voor brandstichtingen Spijkenisse heengezonden

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
De 20-jarige man uit Spijkenisse die dinsdagochtend werd aangehouden op verdenking van brandstichting in Spijkenisse, is heengezonden. Hij wordt niet langer gezien als verdachte. De politie zet het onderzoek voort. In de nacht van maandag op dinsdag brak er brand uit in een auto, een caravan, een bouwkeet en een leegstaand pand op de Marrewijklaan, Joost Sasboutstraat, Fredehofstraat en Planetenlaan. De brandweer had de branden snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -

Bij de eerste brand zag een getuige dat een man op een scooter wegreed. Bij de laatste brand werd door een getuige weer een man gezien op een scooter met opvallende kleding. Zijn signalement werd direct doorgegeven aan alle politie-eenheden op straat. Agenten zagen een man rijden die voldeed aan het signalement op de Centrumlaan in Spijkenisse. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit aanvullend onderzoek kwam niet naar voren dat de man inderdaad betrokken zou zijn geweest bij de branden. Daarom is de man woensdagavond heengezonden.

De politie zet het onderzoek naar de branden voort en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord van de branden in Spijkenisse? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met de politie, op nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Zie ook : Politie pakt verdachte (20) brandstichtingen Spijkenisse

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrouw onder invloed rijdt op verkeersbord en word aangehouden De Kreek Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagmiddag 27 maart rond 17.43 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De ongeval gebeurde op het...

Bestuurder auto raakt onwel en ramt lichtmast Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Een bestuurder is vanavond zwaargewond geraakt nadat deze onwel werd en tegen een lichtmast aan de...

Jongen (16) gewond na steekpartij Baarsveen Spijkenisse

Spijkenisse - Een 16-jarige jongen is woensdagavond ernstig gewond geraakt door een steekpartij op het Baarsveen in Spijkenisse....

Burgemeester Nissewaard legt groeps- en gebiedsverbod op voor 14 uithalers

Burgemeester Foort van Oosten van Nissewaard heeft aan een groep van veertien jonge uithalers voor de periode van...