Bommelding op treinstation Gouda

Date:

Deel bericht:


Gouda –
Vanmiddag rond 14:30 uur is het treinstation van Gouda en een straal van 50 meter daaromheen ontruimd vanwege een bommelding die via het telefoonnummmer 112 gedaan is. De politie nam de melding erg serieus, waarop het gehele station ontruimd is en hierdoor strandden vele reizigers, ook omdat er geen bussen en/of taxi’s in de buurt van het station konden komen.

- Advertisement -

Het naastgelegen stadhuis (‘Huis van de stad’) werd ook ontruimd en de Burgemeester Jamessingel werd ter hoogte van de Dreef afgesloten en het verkeer moest omrijden via de Bleulandweg en de Statensingel. Bomverkenners hebben gezocht naar het explosief; de hondenbrigade kwam ter plaatse en heeft een deel van de Burgemeester Jamessingel afgezocht.

Rond 18:00 uur heeft de politie het gebied vrijgegeven nadat bekend was geworden dat er geen explosief gevonden is. Ook het treinverkeer kon worden hervat. De politie stelt een onderzoek in naar de melder welke identiteit nog onbekend is.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd