Zwaargewonde bij grote brand in bedrijf Innsbruckweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een zeer grote brand die donderdagochtend uitbrak in een bedrijfspand aan de Innsbruckweg is een persoon zwaargewond geraakt. Voordat de brand uitbrak ging een explosie vooraf, door de explosie kreeg een medewerker van het bedrijf vloeibare siliconen over zijn lichaam heen. Na behandeling is het slachtoffer onder begeleiding van de politie overgebracht naar het ziekenhuis. In het gebouw waar de brand uitbrak word temperatuurbestendig isolatiemateriaal ontwikkelt en geproduceerd.

- Advertisement -

De oorzaak van de brand is vermoedelijk een fout geweest bij het productieproces waardoor een explosie het gevolg was. Op het moment dat de brand uitbrak waren er 30 medewerkers in het gebouw aanwezig. Ambulancepersoneel heeft meerdere personen ter controle nagekeken. Door de brand was er in de omgeving veel rookontwikkeling zichtbaar die ook zorgde voor stankoverlast. Vanwege de rook is een drukkerij naast het brandende pand ontruimd op advies van de GGD.

Vliegveld Rotterdam The Hague Airport ondervond enkele vertragingen door de brand, inmiddels is het vliegverkeer in zijn geheel hervat. Het blussen van de brand zal volgens de brandweer nog enkele uren in beslag gaan nemen omdat de brand zich met name in het dak bevind. Wat er exact fout liep tijdens het productieproces zal onderzocht worden zodra de brand in zijn geheel geblust is.

Foto’s : John Heijstek          Update volgt zo spoedig mogelijk..

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...

Schietpartij vanuit auto op Vierhavensstraat in Rotterdam, één verdachte aangehouden

Rotterdam - Op de Vierhavensstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een schietpartij plaatsgevonden. Er zou...

Politie, douane en de gemeente houden grote integrale controle Radiostraat Rotterdam

De politie en douane hielden vrijdagmiddag een grootschalige controle bij diverse bedrijven aan de Radiostraat in de Rotterdamse...

Gewonde na schietpartij Sint-Mariastraat Rotterdam

Rotterdam - Rond 06.15 uur is op de Sint-Mariastraat ter hoogte van de Mathenesserlaan in Rotterdam een man...