Flink gaslek in portiek Wingerd Capelle aan den IJssel

vrijdag 7 juni 2013 13:09


Capelle aan den IJssel – 
De brandweer is vrijdagmiddag met spoed ter plaatse gegaan naar de Wingerd nadat een bewoner in de portiek een flinke gaslucht waarnam. Omdat het niet bekend was waar de lucht vandaan kwam verrichte de brandweer enkele metingen, omdat hieruit bleek dat de waarden van het gas te hoog waren moesten enkele bewoners hun woning verlaten.

Firma Joulz is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van het gaslek, deze bleek vermoedelijk te zijn ontstaan in een kelderruimte in de flat. De brandweer heeft de portiek goed geventileerd zodat de lucht kon verdwijnen. Na wat werkzaamheden in en rondom het flat bleek de gaswaarde normaal te zijn waarna de hulpdiensten weer konden inrukken.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flink gaslek in portiek Wingerd Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De brandweer is vrijdagmiddag met spoed ter plaatse gegaan naar de Wingerd nadat een bewoner in de portiek een flinke gaslucht waarnam. Omdat het niet bekend was waar de lucht vandaan kwam verrichte de brandweer enkele metingen, omdat hieruit bleek dat de waarden van het gas te hoog waren moesten enkele bewoners hun woning verlaten.

Firma Joulz is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van het gaslek, deze bleek vermoedelijk te zijn ontstaan in een kelderruimte in de flat. De brandweer heeft de portiek goed geventileerd zodat de lucht kon verdwijnen. Na wat werkzaamheden in en rondom het flat bleek de gaswaarde normaal te zijn waarna de hulpdiensten weer konden inrukken.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!