Man ernstig gewond na val van ladder Fresia Krimpen een den IJssel

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan den IJssel – 
Een man is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt nadat hij in zijn tuin aan de Fresia van een ladder viel en ongelukkig terecht kwam. Omdat er over de ernst van de verwondingen niks bekend was werd een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter naar het incident gestuurd.

- Advertisement -

Een brandweerman die toevallig op de Fresia liep heeft de bemanning van de traumahelikopter naar de tuin begeleid. Nadat de man gestabiliseerd is is hij met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam, over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Foto’s : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd