Overleden vrouw in woning Professor Poelslaan Rotterdam

vrijdag 7 juni 2013 18:19


Rotterdam –
In een appartement aan de Professor Poelslaan in Rotterdam-West is vrijdagmiddag een dode vrouw aangetroffen. De politie heeft een man aangehouden. De 57-jarige man meldde zich bij de politie en zei dat er in zijn huis een stoffelijk overschot lag. Er is niets gezegd over de relatie tussen de man en de overleden vrouw. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

Tekst : www.rijnmond.nlfoto’s : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overleden vrouw in woning Professor Poelslaan Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
In een appartement aan de Professor Poelslaan in Rotterdam-West is vrijdagmiddag een dode vrouw aangetroffen. De politie heeft een man aangehouden. De 57-jarige man meldde zich bij de politie en zei dat er in zijn huis een stoffelijk overschot lag. Er is niets gezegd over de relatie tussen de man en de overleden vrouw. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

Tekst : www.rijnmond.nlfoto’s : Kevin Schenk

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!