Wielrenner gewond na val IJsseldijk Krimpen aan den IJssel

vrijdag 7 juni 2013 10:49


Krimpen aan den IJssel – 
Een wielrenner uit Gouda is vrijdagochtend gewond geraakt nadat hij door nog onbekende oorzaak ten val was geraakt op de IJsseldijk. Omstanders die de wielrenner zagen vallen hebben eerste hulp verleend tot de ambulance ter plaatse was.

De bewoner die het alarmnummer had gebeld zorgde ervoor dat het verkeer goed door goed kon doorrijden. Het is niet bekend wat voor verwondingen de wielrenner had opgelopen, hij is meegenomen naar een ziekenhuis in zijn eigen regio om daar behandeld te kunnen worden.

Foto : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wielrenner gewond na val IJsseldijk Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
Een wielrenner uit Gouda is vrijdagochtend gewond geraakt nadat hij door nog onbekende oorzaak ten val was geraakt op de IJsseldijk. Omstanders die de wielrenner zagen vallen hebben eerste hulp verleend tot de ambulance ter plaatse was.

De bewoner die het alarmnummer had gebeld zorgde ervoor dat het verkeer goed door goed kon doorrijden. Het is niet bekend wat voor verwondingen de wielrenner had opgelopen, hij is meegenomen naar een ziekenhuis in zijn eigen regio om daar behandeld te kunnen worden.

Foto : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!