zaterdag, januari 16, 2021

Politie zoekt met man en macht naar vermiste surfer Kralingse Plas Rotterdam


Rotterdam – 
De hulpdiensten hebben zaterdagavond een grote zoekactie op touw gezet nadat passanten langs de Kralingse Plas een surfers uitrusting hadden aangetroffen langs het water. Naast een grote hoeveelheid agenten en brandweerlieden kwam ook een politiehelikopter boven de Kralingse Plas hangen om zoekslagen te maken naar de vermoedelijk vermiste surfer. Omdat getuigen de surfer nog gesignaleerd was voordat de hulpdiensten gealarmeerd werden was het vermoeden groot dat de surfer zich nog in het water bevond.

Omdat getuigen de surfer nog gesignaleerd was voordat de hulpdiensten gealarmeerd werden was het vermoeden groot dat de surfer zich nog in het water bevond. De politie heeft in de omgeving gevraagd of de surfplank niet gehuurd was, omdat hier ook niks van bekend was ging de zoekactie onverstoord verder. Na ruim een half uur zoeken meldde de eigenaar zich, deze was inmiddels op het droge en had zichzelf aangekleed. Omdat het bekend was dat niemand zich meer in het water bevond konden de hulpdiensten inrukken. De eigenaar van de surfuitrusting heeft een verklaring afgegeven aan de politie.

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg