Politie zoekt met man en macht naar vermiste surfer Kralingse Plas Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De hulpdiensten hebben zaterdagavond een grote zoekactie op touw gezet nadat passanten langs de Kralingse Plas een surfers uitrusting hadden aangetroffen langs het water. Naast een grote hoeveelheid agenten en brandweerlieden kwam ook een politiehelikopter boven de Kralingse Plas hangen om zoekslagen te maken naar de vermoedelijk vermiste surfer. Omdat getuigen de surfer nog gesignaleerd was voordat de hulpdiensten gealarmeerd werden was het vermoeden groot dat de surfer zich nog in het water bevond.

- Advertisement -

Omdat getuigen de surfer nog gesignaleerd was voordat de hulpdiensten gealarmeerd werden was het vermoeden groot dat de surfer zich nog in het water bevond. De politie heeft in de omgeving gevraagd of de surfplank niet gehuurd was, omdat hier ook niks van bekend was ging de zoekactie onverstoord verder. Na ruim een half uur zoeken meldde de eigenaar zich, deze was inmiddels op het droge en had zichzelf aangekleed. Omdat het bekend was dat niemand zich meer in het water bevond konden de hulpdiensten inrukken. De eigenaar van de surfuitrusting heeft een verklaring afgegeven aan de politie.

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...