Ruzie en vernieling in café eindigt in arrestatie Catallusweg Rotterdam

zaterdag 8 juni 2013 19:01


Rotterdam –
De politie heeft aan de Catallusweg zaterdagavond een man gearresteerd nadat een man in een café ruzie kreeg met zijn ex-vriendin. De politie werd rond 20:45 opgeroepen nadat er een melding was binnengekomen van een klant die zich in en buiten het café flink agressief gedroeg. In het café zat zijn ex-vriendin, die naar buiten was gegaan waarna de ruzie verder ging.

Vrienden en bekenden van de vrouw hebben hem hierop nogmaals uit het café gezet, hier was de man het echter niet mee eens en trapte een zijraam in van een naastgelegen restaurant. De politie die inmiddels arriveerde heeft de man direct staande gehouden en bleek de man enigzins kalm te zijn geworden. Opeens begon de man wild om zich heen te slaan en schold de agenten uit. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruzie en vernieling in café eindigt in arrestatie Catallusweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De politie heeft aan de Catallusweg zaterdagavond een man gearresteerd nadat een man in een café ruzie kreeg met zijn ex-vriendin. De politie werd rond 20:45 opgeroepen nadat er een melding was binnengekomen van een klant die zich in en buiten het café flink agressief gedroeg. In het café zat zijn ex-vriendin, die naar buiten was gegaan waarna de ruzie verder ging.

Vrienden en bekenden van de vrouw hebben hem hierop nogmaals uit het café gezet, hier was de man het echter niet mee eens en trapte een zijraam in van een naastgelegen restaurant. De politie die inmiddels arriveerde heeft de man direct staande gehouden en bleek de man enigzins kalm te zijn geworden. Opeens begon de man wild om zich heen te slaan en schold de agenten uit. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!