maandag, oktober 25, 2021
9.8 C
Rotterdam
maandag 25 oktober 2021

Vrouw (29) nog in kritieke toestand na steekpartij Aegidiusstraat Rotterdam


Rotterdam –
De recherche zoekt getuigen van de steekpartij aan de Rotterdam Aegidiusstraat, zaterdagochtend rond 00.55 uur. Een man en vrouw raakten hierbij zeer ernstig gewond. De twintig rechercheurs die aan de zaak werken gaan ervanuit dat de twee slachtoffer zijn geworden van een (poging) beroving door minimaal twee daders.

Nadat de slachtoffers werden gevonden verleenden meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team en politieagenten hulp. Het 30-jarige mannelijke slachtoffer is anderhalve dag na het incident buiten levensgevaar. De toestand van de 29-jarige vrouw is nog steeds kritiek.

Politiemedewerkers van de Eenheid Rotterdam en het Openbaar Ministerie begonnen een Team Grootschalige Opsporing (TGO), bestaande uit zo’n twintig rechercheurs. Op deze wijze kunnen de vele onderzoeksvragen snel worden uitgezet. Zo was zaterdag en zondag het buurtonderzoek in volle gang. Ook is er uitgebreid onderzoek gedaan door medewerkers van de de forensische opsporing. Voor het onderzoeksteam is nog veel onduidelijk, maar het lijkt er op dat de twee slachtoffers zaterdagochtend slachtoffer werden van een beroving. Hulp van het publiek is hard nodig om de daders kunnen aanhouden. 

Vanuit Oude haven naar Lusthofstraat
Van de slachtoffers is bekend dat ze die zaterdagochtend rond 00.55 uur uit de richting van de Oude Haven kwamen. Ze hadden daar enkele horecagelegenheden bezocht. In de Aegudiusstraat kwam het kennelijk tot een beroving door minimaal twee daders. Beide slachtoffers werden hierbij gestoken. De verdachten zijn gevlucht in de richting van de Lusthofstraat.

Is u iets opgevallen?
De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord in de Aegidiusstraat, de Lusthofstraat of in de ruime omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit nummer kunt u ook bellen als u andere informatie heeft die mogelijk van belang kan zijn. Hoe onbelangrijk het ook lijkt. Geeft u uw tip liever anoniem dan kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen op het nummer 0800-7000.

Zie ook : Twee personen ernstig gewond na steekpartij Aegidiusstraat Rotterdam

Related Articles

Stroomstoring gaande in Gouda

0
Gouda - Zondagavond 24 oktober is er een stroomstoring gaande in Gouda. Het lijkt te...

Politie onderzoekt schietpartij Spuikreek Rotterdam

0
Rotterdam - De politie kreeg afgelopen nacht rond 02.00 uur de melding van een mogelijke...

Man in hand gestoken bij steekpartij van Swietenlaan Rotterdam (video)

0
Rotterdam - Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Horeca in Bloemhof geeft te veel overlast

Horeca in Bloemhof geeft te veel overlast [...]

17.000 lopers; Aboutaleb gaat bij finish handen schudden

17.000 lopers; Aboutaleb gaat bij finish handen schudden [...]

Gewonde na steekpartij in Van Swietenlaan naar ziekenhuis

Gewonde na steekpartij in Van Swietenlaan naar ziekenhuis [...]

Politie onderzoekt melding schietpartij Spuikreek

Politie onderzoekt melding schietpartij Spuikreek [...]

Marathonlopers overspoelen eindelijk weer Rotterdam

Marathonlopers overspoelen eindelijk weer Rotterdam [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,070VolgersVolg