Zwangere vrouw betrokken bij ongeval Pieter Karel Drossaartstraat

zondag 9 juni 2013 19:46


Vlaardingen – 
Een zwangere vrouw is zondagavond betrokken geweest bij een botsing tussen twee personenauto’s in de Pieter Karel Drossaartstraat te Vlaardingen. Rond 20.00u vond het ongeval plaats op de kruising met de Verhijstraat.

De politie was als eerste ter plaatse en liet met spoed een ambulance ter plaatse komen voor de zwangere vrouw. Of het ongeval gevolgen heeft voor de zwangerschap is niet bekend. De schade aan beide voertuigen was aanzienlijk

Foto’s : ingezonden MW

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwangere vrouw betrokken bij ongeval Pieter Karel Drossaartstraat
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – 
Een zwangere vrouw is zondagavond betrokken geweest bij een botsing tussen twee personenauto’s in de Pieter Karel Drossaartstraat te Vlaardingen. Rond 20.00u vond het ongeval plaats op de kruising met de Verhijstraat.

De politie was als eerste ter plaatse en liet met spoed een ambulance ter plaatse komen voor de zwangere vrouw. Of het ongeval gevolgen heeft voor de zwangerschap is niet bekend. De schade aan beide voertuigen was aanzienlijk

Foto’s : ingezonden MW

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!