Hulpdiensten rukken massaal uit voor woningbrand Putsebocht Rotterdam

dinsdag 11 juni 2013 18:36


Rotterdam – 
De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden dinsdagavond opgeroepen voor een brand in een woning aan de Putsebocht. Omdat er in de eerste instantie gedacht werd dat er nog iemand in de woning zat werd ook een traumahelikopter opgeroepen, deze bleek niet nodig. Uiteindelijk heeft de brandweer wel opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

 

Inmiddels toegesnelde brandweerlieden constateerde in een woning dat er een klein brandje had gewoed. Het brandje wat vermoedelijk is ontstaan in de keuken was bij aankomst van de brandweer al zo goed als uit, aldus een woordvoerder van de politie. Nadat de brandweer de woning heeft geventileerd konden zij weer retour naar de kazerne.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten rukken massaal uit voor woningbrand Putsebocht Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden dinsdagavond opgeroepen voor een brand in een woning aan de Putsebocht. Omdat er in de eerste instantie gedacht werd dat er nog iemand in de woning zat werd ook een traumahelikopter opgeroepen, deze bleek niet nodig. Uiteindelijk heeft de brandweer wel opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

 

Inmiddels toegesnelde brandweerlieden constateerde in een woning dat er een klein brandje had gewoed. Het brandje wat vermoedelijk is ontstaan in de keuken was bij aankomst van de brandweer al zo goed als uit, aldus een woordvoerder van de politie. Nadat de brandweer de woning heeft geventileerd konden zij weer retour naar de kazerne.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!