Inbraakgolf teistert woningbezitters in Rotterdam Oosterflank en Ommoord

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De Rotterdamse wijken Oosterflank en Ommoord zijn de afgelopen tijd het toneel van een groot aantal woninginbraken. Volgens de politie zou het gaan om een inbraakepedie meldde RTV Rijnmond op zijn website. Vooral de bewoners van de Nansenplaats wordt aangeraden om deuren en ramen goed af te sluiten.

- Advertisement -

Inbrekers klimmen via de regenpijpen en balustrades omhoog naar etages tot wel vijf hoor. Kleine objecten als geld, pinpasjes en telefoons worden dan buitgemaakt door de inbrekers. De politie is begonnen met het verspreiden van flyers onder de bewoners om adviesen tegen inbraak te geven. 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd