Wederom auto in brand gestoken Snoekenveen Spijkenisse

dinsdag 11 juni 2013 09:39


Spijkenisse –
In de nacht van maandag naar dinsdag sloeg de pyromaan van Spijkenisse opnieuw toe na een paar dagen stilte, dit keer aan de Snoekenveen. De brand was aangestoken nabij het linkervoorwiel van de auto maar kon zich niet ver verspreiden. De brandweer was snel ter plaatse en begon met het blussen van de brand. Om (brand)schade tegen andere voertuigen te voorkomen werd het brandende voertuig naar voren geschoven zodat de brand zich zou beperken tot een voertuig.

Echter had een geparkeerde auto, die aan de kant stond geparkeerd waar de brand begon, al schade opgelopen. De politie heeft de auto die in de brand is gestoken in beslag genomen voor sporenonderzoek, de auto waarschijnlijk total los.

Foto’s | Robin Veerman, VRR112.nl |

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom auto in brand gestoken Snoekenveen Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
In de nacht van maandag naar dinsdag sloeg de pyromaan van Spijkenisse opnieuw toe na een paar dagen stilte, dit keer aan de Snoekenveen. De brand was aangestoken nabij het linkervoorwiel van de auto maar kon zich niet ver verspreiden. De brandweer was snel ter plaatse en begon met het blussen van de brand. Om (brand)schade tegen andere voertuigen te voorkomen werd het brandende voertuig naar voren geschoven zodat de brand zich zou beperken tot een voertuig.

Echter had een geparkeerde auto, die aan de kant stond geparkeerd waar de brand begon, al schade opgelopen. De politie heeft de auto die in de brand is gestoken in beslag genomen voor sporenonderzoek, de auto waarschijnlijk total los.

Foto’s | Robin Veerman, VRR112.nl |

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!