Zeer grote brand legt Maxum Megastore in de as T Woud Brielle (video)

dinsdag 11 juni 2013 13:02


Brielle
– Een grote uitslaande brand heeft dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur een groot winkelpand aan ’t Woud compleet in de as gelegd. De brand ging gepaard met een felle rookontwikkeling wat voor veel problemen zorgde in de omgeving. De brand brak uit in het pand van Maxum Megastores.

De brandweer schaalde direct op naar zeer grote brand met GRIP 1. Ook werd een brandweerpeleton ter plaatse gestuurd voor de assistentie. Voor zover bekend vielen er geen gewonden door de brand.

De brandweer gaf als hoofdprioriteit het neerslaan van de rook. Omwonenden werden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. De politie heeft de omgeving van het pand afgesloten om hulpdiensten de ruimte te geven. Ook werden hiervoor enkele naastgelegen panden ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

{gallery}nieuwsberichten/Brielle/2013/11-06-13-brielle-brand-maxum/{/gallery}

 

{source}
<iframe width=”640″ height=”480″ frameborder=”0″ marginwidth=”0″ marginheight=”0″ src=”http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?playzideo=6c6f4b616e467878″>&lt;a href=”http://www.zideo.nl/playzideo/6c6f4b616e467878″&gt;Enorme rookontwikkeling bij zeer grote brand Brielle&lt;/a&gt;&lt;a href=”http://www.zideo.nl/”&gt;zideo.nl&lt;/a&gt;</iframe>
{/source}

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand legt Maxum Megastore in de as T Woud Brielle (video)
Schrijver:

 

 


Brielle
– Een grote uitslaande brand heeft dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur een groot winkelpand aan ’t Woud compleet in de as gelegd. De brand ging gepaard met een felle rookontwikkeling wat voor veel problemen zorgde in de omgeving. De brand brak uit in het pand van Maxum Megastores.

De brandweer schaalde direct op naar zeer grote brand met GRIP 1. Ook werd een brandweerpeleton ter plaatse gestuurd voor de assistentie. Voor zover bekend vielen er geen gewonden door de brand.

De brandweer gaf als hoofdprioriteit het neerslaan van de rook. Omwonenden werden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. De politie heeft de omgeving van het pand afgesloten om hulpdiensten de ruimte te geven. Ook werden hiervoor enkele naastgelegen panden ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

{gallery}nieuwsberichten/Brielle/2013/11-06-13-brielle-brand-maxum/{/gallery}

 

{source}
<iframe width=”640″ height=”480″ frameborder=”0″ marginwidth=”0″ marginheight=”0″ src=”http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?playzideo=6c6f4b616e467878″>&lt;a href=”http://www.zideo.nl/playzideo/6c6f4b616e467878″&gt;Enorme rookontwikkeling bij zeer grote brand Brielle&lt;/a&gt;&lt;a href=”http://www.zideo.nl/”&gt;zideo.nl&lt;/a&gt;</iframe>
{/source}

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!