29-jarig slachtoffer steekincident Aegidiusstraat Rotterdam bleek zwanger

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie laat weten dat het onderzoek naar het steekincident aan de Aegidiusstraat nog in volle gang is. Bij het steekincident raakten vrijdagnacht 8 juni een man (30) en een vrouw (29) ernstig gewond. Omdat de politie nog steeds opzoek is naar getuigen verspreiden zij brieven in de omgeving en houden zij een groot buurtonderzoek.

- Advertisement -

In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 juni liepen de slachtoffers uit de richting van de Oostzeedijk Beneden naar de Aegidiusstraat. Aan de Aegidiusstraat vond hierna een steekpartij plaats waarna zij beiden ernstig gewond raakten. Bij het steekincident waren minimaal twee andere daders betrokken. Mogelijk zijn de twee slachtoffers geworden van een beroving, het wordt niet uitgesloten dat er iets anders heeft plaatsgevonden. Na het steekincident renden de daders er vandoor in de richting van de Lusthofstraat, sindsdien ontbreekt ieder spoor van hen.

De twee slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis, de toestand van het vrouwelijke slachtoffer is niet meer kritiek maar wel zorgwekkend. Ten tijde van het steekincident bleek de vrouw zwanger te zijn en heeft als gevolg van de steekpartij haar ongeboren kind verloren.

Het rechercheteam wat onderzoek doet naar het misdrijf doet er alles aan om de daders te achterhalen. De Forensische Opsporing heeft uitgebreid sporenonderzoek verricht in de straat, ook heeft de politie camerabeelden veiliggesteld van onder meer cafe’s in de omgeving. Mogelijk zijn de slachtoffers vanuit deze horecagelegenheden in de gaten gehouden of zelfs gevolgd. 

De politie verricht nog steeds een buurtonderzoek, ook worden bewoners benaderd via een brief met daarin de oproep om informatie die van belang kan zijn tijdens het onderzoek te delen met de politie. Dinsdag heeft de politie een stoepbord in de Aegidiusstraat geplaatst waarin getuigen gevraagd worden contact op te zoeken met de politie als zij informatie hebben over het steekincident.

 

Vragen van het rechercheteam : 

-Was u getuige van het steekincident? 
-Heeft u de daders gezien en kunt u meer vertellen over uiterlijke kenmerken als postuur, kleding, haardracht? 
-Heeft u de daders nog gezien nadat zij in de richting van de Lusthofstraat renden? 
-Heeft u de daders mogelijk al eerder gezien in de wijk?

Alle informatie is welkom. Het rechercheteam via het algemene telefoonnummer van politie op 0900-8844 of stuurt u een email naar TGOAegidius@rijnmond.politie.nl. Anoniem informatie doorgeven kan ook via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Twee personen ernstig gewond na steekpartij Aegidiusstraat Rotterdam

Foto’s : Politie & Joëy Heijstek

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...