zaterdag, januari 16, 2021

Gewonde na aanrijding tussen auto en tram Broersvest Schiedam


Schiedam – 
Woensdagmiddag is een persoon gewond geraakt nadat er op de Broersvest een aanrijding plaatsvond tussen een auto en een tram. Nadat de melding binnen was gekomen bij de meldkamer rukten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team werd al snel geannuleerd waarna zij terugvlogen naar hun standplaats.

In de auto die bij de aanrijding betrokken was zaten in totaal die inzittenden, twee daarvan zijn ter plaatse nagekeken op eventueel letsel. Een derde inzittende is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. Hoe het ongeval tussen de auto en de tram heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar ingesteld worden.

Ten tijde van het ongeval was de Broersvest vanaf de Koemarkt voor korte duur gestremd, ook had het tramverkeer ernstige hinder door het ongeval. Nadat de auto is weggesleept door een berger zal het tramverkeer weer hervat worden.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg