Veel schade bij aanrijding Oudedijk Rotterdam

woensdag 12 juni 2013 19:55


Rotterdam – 
Twee personenauto’s hebben woensdagavond schade opgelopen nadat er op de Oudedijk een aanrijding ontstond. Een van de voertuigen kwam vermoedelijk vanaf een uitrit en kwam daarna in botsing met het andere voertuig. Omdat een van de bestuurders wat pijnklachten had kwam ook een ambulance met spoed ter plaatse.

Na een controle door het ambulancepersoneel hoefde de man niet afgevoerd te worden naar het ziekenhuis. Een restaurant wat aan de Oudedijk gevestigd zit heeft de betrokkenen opgevangen in hun winkel totdat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen, na het invullen van de schadeformulieren kond een van de bestuurders zijn weg vervolgen, de andere bestuurder is later opgehaald, zijn voertuig moest worden afgesleept door een berger.

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade bij aanrijding Oudedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Twee personenauto’s hebben woensdagavond schade opgelopen nadat er op de Oudedijk een aanrijding ontstond. Een van de voertuigen kwam vermoedelijk vanaf een uitrit en kwam daarna in botsing met het andere voertuig. Omdat een van de bestuurders wat pijnklachten had kwam ook een ambulance met spoed ter plaatse.

Na een controle door het ambulancepersoneel hoefde de man niet afgevoerd te worden naar het ziekenhuis. Een restaurant wat aan de Oudedijk gevestigd zit heeft de betrokkenen opgevangen in hun winkel totdat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen, na het invullen van de schadeformulieren kond een van de bestuurders zijn weg vervolgen, de andere bestuurder is later opgehaald, zijn voertuig moest worden afgesleept door een berger.

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!